Power 4, Coaching for Empowerment FR NL EN
Wie zijn wij?
Welkom

Coaching in ondernemingen

Individuele coaching

Teamcoaching

Wie zijn wij?

Onze filosofie

Gerealiseerde opdrachten
en getuigenissen


Onze programma's

Onze basis

Contact met ons opnemen

Power4Coaching is een sterk team van partners, die stuk voor stuk kunnen bogen op heel wat ondernemingservaring. We hebben ons rond een gemeenschappelijk project geschaard en gespecialiseerd in de begeleiding van personen en teams in het kader van professionele ontwikkelings- en groeidoelstellingen.

We werken voornamelijk rond een thematiek die verband houdt met een toekomstgerichte en gedeelde visie, organisatiestructuren, beheer van doelstellingen, samenhang van teams, relationele en operationele processen, management- en leiderschapvaardigheden, het instappen in een nieuwe functie of veranderen van functie, professionele heroriëntatie en creativiteitsprocessen.

Sophie Plaquet richtte Power4 Coaching op en staat aan het hoofd ervan.

Sophie Plaquet

Na een Master Handels- en financiële wetenschappen en met meer dan 15 jaar ondernemingservaring, ben ik vandaag Coach Consultant in Human management, gecertificeerd ‘Coach & Team +’ door Vincent Lenhardt.

Gespecialiseerd in transactionele analyse en ‘gecertificeerd coach en opleider’ in Process Communication Management, en volgde tevens een opleiding organisatiestructuren (TOB) en systemische en strategische benadering aan de school Palo Alto. Ik ben daarenboven gespecialiseerd in NeuroCognitieve en Gedragsmatige Methode.

» Gevolgde opleidingen

Waarom deze plotse keuze voor ondernemingscoaching?
In mijn vroegere managementfuncties heb ik van dichtbij alle spanningen meegemaakt die gepaard gaan met het leven in dynamische ondernemingen, die zijn aangepast aan hun sterk concurrerende omgeving. Ik heb jarenlang met stress en verschillende spanningen moeten leven om me bewust te worden van het uitzonderlijke belang van het menselijke kapitaal en de stuwende kracht ervan voor de onderneming. De mens moet in de eerste plaats worden beschouwd als ‘iemand in groei’ en niet louter als een ‘productievoorwerp’. De talloze opleidingen die ik heb gevolgd, nadat ik me hiervan bewust was geworden, hebben me gesterkt in deze overtuiging en gestimuleerd om mijn inzicht in de uitdagingen voor een onderneming te combineren met de complexiteit van human management.

»Gerealiseerde opdrachten

Onze partners…

» Anne De Greef

» Theo Geuens

» Dominique Jeanteur

» Christian Langerôme

» Sibylle Ouwerx

» Ghislaine Robinson

» Chantal Van Sintejan